MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin pozları sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın üvey kardeşleri Kylie Jenner ve Kendall Jenner havuz başında arkadaşlarıyla paylaştığı fotoğraf kareleriyle hayranlarına adeta görsel şov yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu Instagram hesabından seksi pozlarıyla konuşulan Kylie, havuz başında arkadaşlarıyla eğlenirken bu kareleri de sosyal medyadan paylaştı.

Kız kardeşi Kendall Jenner, model arkadaşları Hailey Baldwin ve Camila Morrone ile havuz partisinin keyfini çıkaran Kylie Jenner, 62 milyon takipçisine adeta görsel şölen yaşattı.

Küçük Jenner'ın Hailey Baldwin ile samimi pozları ilgi çekerken, seksi bikinileri de oldukça beğeni topladı.Her zaman stiliyle adından söz ettiren Kylie Jenner, havuz stiliyle de kendine bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Bu sezonun modası şeritli bikinileri oldukça seven Kylie, siyah rengi tercih ederken Kendall Jenner da seçimini tıpkı kardeşi gibi şeritli bikiniden yana kulanarak beyaz rengini tercih etti.

Özellikle stil konusunda her zaman birbirlerini kıskandıkları söylenen Jenner kardeşler, neredeyse aynı olan bikinileriyle pişti olsalar da, poz verirken hallerinden oldukça memnun göründü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler