MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Madonna'dan sıradışı teklif: 'Clinton'a oy verirseniz hepinize oral seks yaparım'

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, 8 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimleri öncesinde çok konuşulacak bir açıklamayla gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde ABD'li komedyen Amy Schumer'in Madison Square Garden'da kapalı gişe oynayan gösterisine konuk olan Madonna, gösteriyi izleyenlere, 'Eğer Trump yerine Clinton'a oy verirseniz, size oral seks yapacağım' dedi. Salondan büyük alkış alan 58 yaşındaki yıldız sözlerini 'Ve bu işte iyiyim.' şeklinde bitirdi.

'Kürk Mantolu Madonna' tartışmasıyla Türkiye'de tıpkı 80'lerdeki gibi yeniden popüler olan Madonna,nasıl oral seks yapacağına dair detaylar vermesi de seyircileri gülme krizine soktu. Madonna'nın bu teklifini yaptığı videosu sosyal medyanın en çok izlediği videolardan da biri oldu.

Madonna geçtiğimiz ay da yine dikkatleri üstüne çekmek için çıplak selfie akımı başlatmış ve Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına 'Katy Perry'le birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary'e. Hillary elimizdekilerin en iyisi' diye yazmıştı.Madonna'nın çok ses getiren bu açıklamasına sosyal medyadan da birçok kullanıcı yorum yaptı. İşte bazıları:


Vitrin


En Çok Aranan Haberler