MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melis Birkan galaya damga vurdu

"Sen Benim Her Şeyimsin" adlı filmin galası önceki gün gerçekleşti. Galada filmi izleyen konuklar, kahkaha ve hüznü bir arada tattı.

Başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt, Hülya Gülşen, Cem Cücenoğlu, Tuna Çevik ve Tan Çevik'in paylaştığı "Sen Benim Her Şeyimsin" filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları'nda yapıldı.

Yönetmenliğini Tolga Örnek'in üstendiği filmi izlemeye gelenler, kahkaha ve hüznü bir arada yaşadı. Galaya katılanlar arasında Cem Yılmaz, Esra Erol, Ahu Türkpençe, Erdem Yener, Selma Ergeç, Murat Cemcir, Tolga Sarıtaş, Burak Hakkı, Şenay Akay ve Sibel Turnagöl gibi birçok ünlü isim de vardı.

Kırmızı halıda muhabirlere poz veren ekip, ardından soruları yanıtladı. Tolga Çevik, "Hepimiz için bir gurur gecesi, çok güzel bir film yaptık. Aile gibi çalıştık. Çok güldük, çok ağladık. Seyirciye de aynısını garanti ediyoruz. Filmde güzel sürprizlerimiz var. Kalbe hitap eden bir film yaptık. Çok güzel bir anımız oldu ailece" dedi.

Filmin yönetmeni Tolga Örnek ise çocuk oyuncuların performansını başarılı bulduğunu dile getirdi: "Tuna ve Tan ile çalışmak benim kariyerimin en mutlu anlarından biriydi. Onların benim gözümün önünde profesyonel birer oyuncuya dönüşmeleri, yetenekleri, heyecanları ve insancıl tavırları kariyerime duyduğum heyecanı tekrar canlandırdı. İkisi de çok özel çocuklar. Fıstık gibi oynadılar." Film, yarın vizyona girecek.

Filmde kızını bırakıp giden bir anneyi canlandıran Melis Birkan, "Çok güzel çalıştık, samimi bir film çektik. İnşallah seyirci de bizimle aynı şeyi düşünür" dedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler