MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Miranda Kerr, Milano Moda Haftası'na damga vurdu

Bir süre önce Snapchat'in kurucusu Evin Spiegel'le evlilik kararı alan dünyaca ünlü model Miranda Kerr, Milano Moda Haftası'nda boy gösterdi. Defile öncesi giydiği şarap rengi elbise ile dikkatleri üzerine çeken Kerr, podyumda da yere uzanan bir elbiseyle beğeni topladı.

İtalya'nın moda başkenti Milano'da düzenlenen Moda Haftası kapsamında La Koradior 2017 İlkbahar-Yaz defilesine katılan Victoria's Secret modeli Miranda Kerr, defile öncesi ve sonrası giydiği elbiselerle konuşuldu.

Otelinden çıkıp defilenin yapıldığı yere giderken giydiği bordo renkli elbiseyle objektiflere takılan Kerr, sokakta hayranları tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı.

Orlando Bloom ile olan evliliğinden bir çocuk sahibi olan ünlü model, atkuyruğu yaptığı saçları ve hafif makyajıyla da tam not aldı.

Podyuma çıkarken kıyafetini değiştirip nude renkte bir elbise giyen 33 yaşındaki Avustralyalı süpermodel, podyum yürüyüşüyle de nefes kesti.

Aksesuar olarak sadece büyük bir gerdanlık kullanan modele, podyumdaki gösterisi sonrasında da beyaz güllerden oluşan bir buket çiçek takdim edildi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler