MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nun videosunu beğendi

Aslı Enver'le aşk yaşayan şarkıcı Murat Boz, eski sevgilisi Eliz Şakuçoğlu'nun Instagram'da bir videosunu beğendi. Bunun üzerine Boz ile Enver'in takipçileri sosyal medyada ayağa kalktı.

Eliz'le uzun süre aşk yaşayan ve sürpriz bir kararla ayrılan Murat Boz, uzun süre özel hayatına kimseyi sokmamıştı. Ta ki geçtiğimiz yıl 'Kardeşim Benim' film setinde Aslı Enver'le tanışana kadar...Eliz Şakuçoğlu da Beran Benan'la mutlu bir beraberliğe başlamıştı.
ESKİ SEVGİLİSİNİN VİDEOSUNU BEĞENDİ

Ünlü çiftler ilişkilerinde ayrı kişilerle mutlu bir beraberlik yaşarken ortaya atılan yeni iddia ise sosyal medyayı hareketlendirdi. Eski sevgilisinin Instagram hesabını mercek altına alan Murat Boz'un, Eliz Sakuçoğlu'nun 1 ay önce paylaştığı videoyu beğendi.
TAKİPÇİLERİNE YAKALANDI

Bu durum ise ünlü şarkıcının takipçilerinin gözünden kaçmadı. Boz, tepkiler üzerine beğenisini kısa sürede geri çekerken, hayranlarına yakalanmaktan kurtulamadı. İşte bazı yorumlar:

-Murat Boz Eliz Şakuçoğlunu stalklarken eski videosunu beğenmiş. İyi ki ünlü değiliz. Stalk zaten zor bir de milyonlarca takipçine yakalanıyorsun.

-Murat Boz Eliz Şakuçoğlunu stalklarken eski videosunu beğenmiş.Hemen geri çekmiş. Alın size perşembe dedikodusu hadi yine iyisiniz.

-Murat Boz'un Eliz ile ayrılmaları olaylı olmuştu. Aslı ile göz önünde bir iliski yasarken gidip eski videolarını begenmesi talihsiz olmuş

-Murat Boz stalk yaparken Eliz in videosunu like lamis. aaa Aslı Envere yapilir mi bu. Ikinizi de severim bak yapmayin boyle seyler gençler.

-Eliz hakkında açıklama duymak isterdik :) Dur tahmin edeyim stalkladın ve yanlışlıkla beğendin dimi!? Ahh! Şaşırmadıım
AYRILIK İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Banu Ilıcalı'nın düğününe yalnız katılan ve gecede Hadise ile samimi görüntüler sergileyen Murat Boz'un Aslı Enver ile ilişkisinde sorun yaşadığı iddia edilmişti. İkili, Twitter sayfalarına düştükleri notlarla ayrılık iddialarını yalanlamıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler