MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz ve özel şoförü kuralları hiçe saydı

Aslı Enver'le yaşadığı aşkla magazin muhabirlerinin sürekli hedefi olan Murat Boz, önceki gün özel şoförü ile birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. İki farklı araçla arka arka ilerleyen ikili, hız denemesi yapıp trafik kurallarını hiçe saydı. O anlarsa objektiflere böyle yansıdı.

Murat Boz'un Aslı Enver'le aşk hayatı ortaya atılan iddialara rağmen tam gaz devam ediyor. Enver'le ilişkiye başladıktan sonra Yeniköy'deki evinden Kuruçeşme'ye taşınan Murat Boz, sık sık da sahil kenarına inip deniz havası alıyor. Ünlü şarkıcı önceki gün de Arnavutköy'de özel şoförü ile objektiflere takıldı.

Murat Boz gibi giyinip onun şapkarını takan ve adeta şarkıcının kopyası gibi görünen şoför, gazetecilerden kaçmak için kimi zaman kırmızı ışıkta bile geçerek trafik kurallarını altüst etti.

Kendisi başka bir otomobil kullanan, şoförünün de arkadan cipiyle takip ettiği şarkıcı, yakalanmamak için sahil yolunda sürat denemesi de yaptı. Anlamsız bir şekilde panik yaparak sürat yapan ikiliden cipi kullanan şoförün, Arnavutköy ve Kuruçeşme'de iki kez kırmızı ışıkta durmayıp gaza basması gözlerden kaçmadı.

Şoförünün arkadan takip ettiği şarkıcı, başka bir yöne gidip izini gazetecilere kaybetirdi. Giyim tarzıyla Boz'un kopyası olan şoför ise Kuruçeşme'deki evin otoparkına giderek cipi park etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler