MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Dalkılıç cezayı kesti

Murat Dalkılıç'ın sahne koreografilerini hazırlayan ve aynı zamanda baş dansçısı olan Ömer Yeşilbaş'ın, Rus şarkıcı Tasha'ya Dalkılıç'ın adını kullanarak yazdığı ahlâksız mesajlar ortaya çıkmıştı. Dalkılıç, Yeşilbaş'ın işine son verdiğini açıkladı.

Murat Dalkılıç'ın sahne koreografilerini hazırlayan ve aynı zamanda baş dansçısı olan Ömer Yeşilbaş'ın, Rus şarkıcı Tasha'ya "Yanında seksi kıyafetler getir. Murat evli falan ama biraz sapıktır. Seks yapmanız gerekiyor. Türkiye'de bu iş başka türlü olmaz. Yapacaksan pop starla yap" şeklinde attığı mesajlar ortaya çıktı. Bu durumun basına yansımasından sonra Murat Dalkılıç bir açıklamada bulundu. İşte Dalkılıç açıklamaları:

"Sevgili Basın Mensubu Dostlarım;

Bugün gazetelerde sizlerle birlikte aynı anda öğrenmiş olduğum 3. Şahısların arasında geçen tuhaf, anlamsız ve bir o kadar da çirkin yazışmalara adımın karıştırılmaması ve tamamen benim dışımdaki bu konunun benim manevi değerlerime, kişiliğime, aileme zarar verecek boyutlara taşınmaması bakımından hassasiyetinizi rica ediyorum.

Ben yaptığım işlerle anılmak isteyen ve beni dinleyen, izleyen milyonların bana verdiği desteği, güveni ve sevgiyi hak etmek için durmadan çalışan biriyim.

Hiç kimsenin beni bu tür polemiklerin içine çekmesine izin vermeyeceğim ve aynı özeni sizlerden de bekliyorum.

Kimin kime ne yazdığı, yazılanların hangisinin değiştirildiği ya da konunun diğer herhangi bir yanıyla ilgilenmiyorum ancak beni bu tür bir açıklama yapmak zorunda bırakan Ömer Yeşilbaş bugün itibarıyla benim ekibimde yer alan bir dansçı değildir.
Saygılarımla,

Murat Dalkılıç"



Vitrin


En Çok Aranan Haberler