MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustaf Ceceli ve Selin İmer Miami'ye uçtu

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, uğruna eşinden boşandığı sevgilisi Selin İmer'le dün sabah ABD'ye uçtu. İkilinin aşklarını bir süre gözlerden uzak yaşamak istedikleri ve medyanın ilgisinden kaçtıkları ileri sürüldü. Ceceli bu haber sonrası gelen ağır eleştiriler üzerine sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı ve dün Amerika/Miami'ye gitti.

Selin İmer de başka bir uçakla dün Miami'ye, Ceceli'nin yanına uçtu.Taraflar halen sessizliğini korurken posta.com.tr iki aşığın yeni fotoğraflarını bulmuştu.

Selin İmer kimdir?

Selin İmer bugüne kadar sosyetik playboylarla yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti. Şarkıcı Mustafa Ceceli, 9 yıllık eşinden tek celsede boşanmıştı. Eski eşine 3 milyon lira tazminat ödeyen Mustafa Ceceli'nin adı, sosyetenin havalı güzellerinden 34 yaşındaki Selin İmer ile anılıyor. Peki kimdir bu Selin İmer?

SELİN İMER KİMDİR?

Sosyetenin yakından tanıdığı Selin İmer, 14 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi.İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan Selin İmer, daha sonra ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı.

AŞK DEFTERİ KABARIK

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları olan 34 yaşındaki Selin İmer, bugüne kadar ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti.

Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy, Nedim Keçeli ve Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı.

2012'de adı Arda Turan ile birlikte anılan Selin İmer'in Madrid'de Arda'nın evine yerleştiği dedikoduları hızla yayılmıştı.

Fakat Arda Turan bu aşkı yalanladı.

Şarkıcı Hacı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Hanım'dan 5 gün önce boşanmıştı. 37 yaşındaki Ceceli'nin sosyetik güzel 34 yaşındaki Selin İmer ile aşk yaşadığını dün basında geniş yer bulmuştu.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


En Çok Aranan Haberler