MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile Maldivler'de balayında

Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti düğünün hemen ardından Maldivler'e balayına çıktı.

8 Temmuz'da 200 kişinin katılımıyla Ajia Hotel'de evlenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti şu sıralar Maldivler'de tatilin tadını çıkarıyor. Taze evli çift çektikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Kadir Doğulu paylaştığı fotoğrafın altına 'Maldivler'de güneşe ihtiyacım yok. Batmayan güneşim Neslihan Atagül Doğulu' yazdı. Doğulu'nun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi.

Neslihan Atagül de Instagram hesabında düğünde emeği geçen arkadaşlarına teşekkür etti:
'Herkese selaaam! Biraz konuşucam :) Bu heycanlı günlerimde beni,bizi hiç mi hiç yalnız bırakmayan nazlim sen iyi ki varsın! Ve tabii denizdogulu sen de iyi ki varsın kardeşim! Hamiloş aslitkizmaz herşeyimizle ilgilendiğin için çok çok sağol. Naz sen de sağol bütün bunlara izin verdiğin için. Hayalimdeki gelinliği o sihirli ellerinle ve yüreğinle yaptığın için sana ve güzel ekibine ne kadar teşekkür etsem az zeyneptosunofficial ve ibrahimzengin sana da büyük teşekkür borçluyum. İbo objektifinin karşısında en rahat olduğum aytenalpun seni de seviyorum.'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler