MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu evlendi

Geçtiğimiz yılın son aylarında aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlanan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dünyaevine girdi. Doğulu düğün sonrası slogan atarak 'Oooo Neslihan Doğulu' dedi.

2 yıldır ilişkilerini sürdüren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti İstanbul Kanlıca'da bulunan Ajia Otel'de hayatlarını 'evet' diyerek birleştirdi.

200 kişinin katıldığı nikah töreninde dünyaevine giren ünlü çifti mutlu gününde yakın dostları yalnız bırakmadı. Gelinin şahitleri Nazlı İmer Özbekar, Sevda Efe Boztepe ve Aslı Kızmaz olurken damadın şahitleri ise Önder Altunbaş ve Mustafa Avkıran oldu.

"OOO NESLİHAN DOĞULU" SLOGANI ATTI
Düğünden sonra Kadir Doğulu'nun "Ooooo Neslihan Doğulu" şeklinde slogan atması eğlenceli anlar yaşattı.

Neslihan Atagül düğün öncesinde ve nikah töreninde olmak üzere toplam 2 gelinlik giydi.
Kadir Doğulu gün içinde de eşi Neslihan Atagül'ü Bağcılar'daki babaevinden aldı. Düğün arabasının yanında çiftetelli oynayan çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

Nikah öncesi Instagram hesabından nişanlısıyla fotoğrafını paylaşan Doğulu bir de duygusal mesaj yayınladı: 'Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin… Yarın hemen gelsin!'


BALAYI ADRESİ BODRUM

Geçtiğimiz günlerde Zorlu Center'da alışverişe çıkan ünlü çift muhabirlerin "Hazırlıklar için mi İstanbul'da kaldınız?" sorusuna herkese örnek olacak bir cevap vermişti:
"Bizim için her şeyden önce ailemiz gelir. Düğünümüz olmasa bile bayram zamanında tatile gitmezdik. Bayramdaki öncelikli planımız, aile büyüklerimizle bayramlaşıp onların ellerini öpmek. Bayram ruhunu yaşadıktan sonra elbet biz de tatile çıkacağız. Balayı adresimiz de Bodrum."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler