MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niran Ünsal sekiz yıl sonra resmen evlendi

Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak sekiz yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlendi. Geçtiğimiz günlerde başörtüsü kullanmaya başlayan ve sonrasında 'Kapandığım için iş alamıyorum' diyerek örtüsünü attığı için eleştiri odağı olan Niran Ünsal, 5. evliliğini yaptığı İbrahim Gugu'yla tekrar evlendi.

Son dönemlerde mutaassıp açıklamalarıyla dikkat çeken ve ardından başörtüsü kullanmaya başlayan ve sonrasında 'Kapandığım için iş alamıyorum' diyerek örtüsünü attığı için eleştiri odağı olan Niran Ünsal, bu kez de sekiz yıldır devam eden imam nikahlı ilişkisiyle gündeme geldi.

EŞİNİN MEMLEKETİNDE EVLENDİ

İbrahim Gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan Niran Ünsal yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü.

Eşi İbrahim Gugu'nun memleketi Giresun Görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Ünsal, 'Evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi Görele'de evlendik' notunu düştü.

Bu paylaşımla Niran Ünsal, sekiz yıldır süren ve iki çocuk sahibi olduğu birlikteliğini imam nikahlı olarak devam ettirdiğini ortaya çıkardı.

DAHA ÖNCEKİ EVLİLİKLERİ
1.evliliği : Kaan Canbağ ile 1990 yılında evlendi ve 6 ay sonra boşandı. Bu evlilikten Hande Ünsal (d.1991) adında bir kızı oldu.

2.evliliği : 1999 yılında tiyatrocu Peker Açıkalın ile evlenmedi ama birlikte yaşadılar. 2000 yılında Narin Şeker Açıkalın (d.2000) adında bir kızı oldu.

3.evliliği : 2004 yılında Tiyatro Sanatçısı Selçuk Soğukçay ile evlendi.

4.evliliği : 14 Ocak 2007 tarihinde Kuyumcu Oğuz Türküsev ile evlendi. 3 yıl sonra 8 Aralık 2009 tarihinde boşandı.

5.evliliği : 14 Şubat 2010'da imam nikahı ile ve Haziran 2011 tarihinde de belediye nikahıyla magazin muhabiri İbrahim Gugu ile evlendi, Eylül 2011 tarihinde de ayrıldılar. Kasım 2011 de tekrar bir araya geldiler. Liva (d. 4 Temmuz 2012) adında bir kız çocukları var. Mart 2014 de Riva adında bir erkek çocukları oldu. Çift 2017 yılında tekrar bir araya geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler