MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nur Yerlitaş: 'Meme estetiği düşünüyorum'

Modacı Nur Yerlitaş'ın özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı olduğu, operasyonu gizlediği iddia edilmişti.

Nur Yerlitaş "Kiloluyum ama halimden memnunum. Ameliyatı asla düşünmüyorum. Ama bugün-yarın bir şeyler yaptırabilirim. Meme estetiği düşünüyorum" dedi. Nur Yerlitaş 1 yıl önce de gıdısını aldırmıştı.

Nur Yerlitaş'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı
Nur Yerlitaş ile bir süredir görüşmeyen Barbaros Şansal, geçtiğimiz haftalarda Facebook hesabı üzerinden Nur Yerlitaş'ın fotoğraflarını paylaşarak bir de not düştü.

Şansal Facebook hesabından paylaştığı fotoğraflara; "The real face of Turkey ! Türkiyenin gerçek yüzü ! Kalispera / İyigeceler" ve "The other face of Turkey / Türkiye'nin diğer yüzü…" notlarını düştü.

Nur Yerlitaş ile uzun süredir konuşmayan Barbaros Şansal, Yerlitaş'ın jürisi olduğu "İşte Benim Stilim" programını da bir röportajında yerden yere vurarak; ''Moda adına hiçbir şey yok orada. Ne tarih, ne tekstil ne de tasarım'' demişti.

Nur Yerlitaş Kimdir?
Nurella lakaplı efsane modacı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi.

Dobralığı ile tanınan ünlü modacı, kendisini "dikişçi" ve "kostüm tasarımcısı" olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle "modacı" olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi var.Efsane modacı Yerlitaş, kariyerine 80'li yıllarda Paris'ten, Milano'dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini "Arızalı" olarak tarif eden Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler