MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okan Bayülgen, Cem Yılmaz'ı görmemezlikten geldi

Zorlu Center PSM'de sevenleriyle buluşan Mazhar Alanson'u dostları yalnız bırakmadı.

Mazhar Alanson önceki akşam Zorlu Center PSM'de sevenleriyle buluştu. Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı konserde Alanson'u Cem Yılmaz, Ali Taran, Okan Bayülgen gibi ünlü dostları da yalnız bırakmadı.

YÜZ MASKESİ BİLE YAPTIRDIM

Dekorasyon olarak evinin salonunu sahneye taşıyan Mazhar Alanson, konserine 'Bodrum Bodrum' şarkısıyla başladı. Slayt gösterileriyle sahnede espriler yapan Alanson, "Benim hep genç kalmamı merak ederler. Önce doktora gidiyoruz, sonra alternatif tıp… Hatta Biricik'in (Suden) maskesini bile bir gün çalıp, yüz maskesi yaptırmıştım" şeklinde konuştu.

BİRİCİK KOYDU MU OTURTUR

'Sarı Laleler' adlı şarkısının hikayesini "Hollanda'ya yetenekli olan bir aranjör arkadaşımla çalışma yapmak için gitmiştik. Bir gün bir bankada işlem yaparken bu güzel hanıma benzeyen biriyle tanıştım. Laf lafı açtı derken saat almış başını gitmiş. Hayır Biricik de sporla uğraşıyor. Koydu mu oturtur. Sonra geç kalmamı telafi etmek için çiçek pasajında sarı laleler aldım. Otele gidip yatağın üstüne serdim. Biricik uyuyordu ve ben de elime kağıt kalem alıp 'Sarı Laleler' adlı şarkıyı yazdım" sözleriyle anlatan Mazhar Alanson herkesi gülme krizine soktu.

ALİ TARAN'IN GİZEMLİ ARKADAŞI

Eski eşi Ayşe Özyılmazel'le ayrıldıktan sonra hayatına kimseyi dahil etmeyen Ali Taran, önceki akşam konsere kumral bir kız arkadaşıyla katıldı. gazetecilerin objektiflerine birlikte yakalanmak istemeye ikili birbirlerinden ayrı konser salonuna girdi. Taran, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Altına ne yazacaksınız. Güzel olsun" sözleriyle espri yaptı.

OKAN CEM'İ SALLAMADI

Konseri kız arkadaşlarıyla izlemeye gelen Cem Yılmaz, Zorlu Center otoparkından kulise geçti. Mazhar Alanson'un sahneye çıkacağı vakit kız arkadaşlarıyla en öne oturan Cem Yılmaz, Okan Bayülgen'le iki koltuk yan yana oturdu. Sürekli Okan Bayülgen'e selam vermek için yüzü ona doğru dönük olan Cem Yılmaz, aynı tepkiyi Bayülgen'den almayınca ne yapacağını şaşırdı. İkili konser arasında daha sonra kısa süreli sohbet etme şansı buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler