MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orhan Gencebay'ın oğlundan 'nezaret' itirafı

Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin oğlu Gökhan Gencebay (36) Quality dergisine verdiği röportajda ilginç bir itirafta bulundu. Gökhan Gencebay graffiti yapmaya başladığı ilk yıllarda bu sanat için gözaltına bile alındığını, o yıllarda kimliğinin ortaya çıkmaması için nüfus cüzdanı taşımadığını açıkladı.

Gökhan Gencebay Quality dergisine verdiği röportajda çocukluğundan beri oyun oynamak yerine resim çizmeyi tercih ettiğini, çizim yeteneğinin çok küçük yaşlarda fark edildiğini ve kendisini bu yönde geliştirdiğini söyledi.

''NÜFUS KAĞIDI TAŞIMAZDIM''

1996 yılından beri de bu ilgi doğrultusunda graffiti yapan Gökhan Gencebay, başının polisle defalarca derde girdiğini açıkladı:

''İstanbul'da bu işi yapmak kolay değildir. Süreç içerisinde graffiti yaptığım konusunda derdimi anlatamadığım için terörle mücadele ekipleri tarafından nezarete alındığım bile oldu. Nüfus kâğıdı taşımazdım ki babama kötü bir haber gitmesin. Nezarette yatardım. Annemlere 'Arkadaşlarımda kaldım' derdim. Sonra sonra graffitinin ne olduğu anlaşıldı.''

AYAKKABILARI OLAY OLMUŞTU

Gökhan GencebayInstagram hesabından Christian Louboutin marka, renkli boncuk ve pembe bağcıklarla süslü, 3 bin lira değerindeki ayakkabısının fotoğrafını paylaşarak magazin gündemine düşmüştü.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler