MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oya Aydoğan'ın 10 milyon TL'lik serveti olduğu ortaya çıktı

Bir zamanların genç kuşağının hayranlıkla takip ettiği Oya Aydoğan geçtiğimiz günlerde aramızdan ansızın ayrıldı. Günlerce yaşam mücadelesi verdi ama bir pazar sabahı hayata gözlerini yumdu ve bizlere 'elveda' dedi. Geride sadece oğlu Gurur ve antika eşyalar kaldı. Ünlü sanatçının antika eşyalarının fiyatı ise ortaya çıktı.

15 Mayıs Pazar günü sabah vakitlerinde ölüm haberini aldığımız Oya Aydoğan'ın ardında oğlu Gurur ve antika eşyalar kaldı. Türk sinemasına damgasını vuran Aydoğan'ın bütün parasını yatırdığı antika eşyaların toplam fiyatının 10 milyon TL civarında olduğu ortaya çıktı.

Boğazına patates takılması sonucu Aort damarı yırtılan Oya Aydoğan'ın ölüm haberi sanat dünyasını ve hayranlarını yasa boğmuştu.

Ünlü sanatçının Türk Sinemasında oynadığı filmlerden elde ettiği geliri antika eşyalara yatırdığı ortaya çıktı.Bir dönem Türk televizyonlarının aranan isimlerinden olan Aydoğan parasının bir kısmını antika eşyalara yatırmış. Yakın zamanda verdiği bir ropörtajda Yeşilçam'dan kazandıkları ile sadece Ulus'ta bulunan daireyi alabildiğini ifade eden Oya Aydoğan, parasının geri kalan kısmıyla da antika eşyalar aldığını belirtmişti.

ANTİKA EŞYALARIN FİYATI NE KADAR?
Yıllarca sinema sektöründe emek veren Oya Aydoğan'ın varını yoğunu yatırdığı antika eşyaların fiyatı ise herkes tarafından merak ediliyordu. Konuyla ilgili kulislerde dolaşan bir iddia ise; ünlü oyuncunun antika eşyalarının toplam fiyatının 10 milyon TL olduğu yönünde. Aydoğan'ın tek varisi olan oğlu Gurur'un bu iddialar üzerinde bir açıklama yapıp yapmayacağı bilinmiyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler