MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı İbiza sahillerinde

Amerika, Dubai, Bodrum, Yunanistan şimdi de İbiza sahilleri... Geçtiğimiz hafta sevgilisi Hacı Sabancı ile Mykonos'ta tatil yapan Özge Ulusoy, şimdi de İspanya'nın gözde adası İbiza'nın ateşli kumlarında deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor.

Dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken İbiza sahillerine manken Özge Ulusoy ve iş adamı sevgilisi Hacı Sabancı da kendisini attı. Göz dolduran fiziğiyle podyumda fırtınalar estiran Ulusoy, Instagram hesabından takipçilerine de an be an tatil karelerini paylaşmaya devam ediyor.

Günlük kirası 20 bin euro (65 bin TL) olan 3 katlı süper lüks yatla aşkını İspanya'nın en gözde koylarını gezdiren Sabancı'ya arkadaş gurubu da eşlik ediyor. Ulusoy'un sahilde verdiği poza ise gelen yorumlardan en ilgi çeken ise şu oldu:'İbiza'nın ateşli kumlarında Özge'

Şu sıralar tekneleriyle Formentera Adası'na demir atan ünlü ikili, yerli ve yabancı çok sayıda ünlü ismin uğrak yeri olan adadaki cennet gibi bir plajda deniz keyfi yaptı.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar ile Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural da sabancı ve Ulusoy'un tercih ettiği adada tatil yapan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler