MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özgü Namal İstanbul'u terk etti, Köyceğiz'e yerleşti

2014 yılında aşk yaşamaya başladığı reklamcı Ahmet Serdar Oral'dan hamile kalan oyuncu Özgü Namal oğlu Nefes'i dünyaya getirdikten sonra gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı. Sevgilisinden ikinci kez hamile kalan Namal, bir yıldır Köyceğiz'de yaptırdığı çiftlik evinde doğum için gün sayıyor.

4,5 aylık hamile olan Özgü Namal doğuma kadar bebeğin cinsiyetini öğrenmeyecek. 1 yıl önce 400 bin TL'ye 10 dönüm arazi satın alan ve çiftlik evi yaptıran Namak, 1.5 yaşındaki Nefes'i köy ortamında doğal yiyeceklerle besliyor.

İkinci kez çocuk sahibi olacak olan 37 yaşındaki güzel oyuncu ilk doğumunu hipnoz yöntemiyle yapmıştı. Özgü Namal'ın ikinci bebeğini de aynı şekilde dünyaya getireceği öğrenildi.
YILMAZ ERDOĞAN DA KÖYCEĞİZ'E TAŞINDI

Geride bıraktığımız yıl Köyceğiz'de bir çiftlik evi satın alan ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan da aynı Özgü Namal gibi doğal beslenmek için köy hayatını tercih etti.

İstanbul'daki evine uğramadığı için de eşi Belçim Bilgin'le evliliğinde sorun yaşayan Erdoğan çiftliğinde yetiştirdiği ürünler sayesinde domatesten buğdaya, elmadan kabağa kadar birçok ürünü dalından yeme fırsatı buluyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler