MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paolo Torrente: 'Ben doğal ve kıvrımlı bir kadınım'

İtalya'da düzenlenen Miss Italy yarışmasında ikinci seçilen Paolo Torrente, şişman olduğu yönünde çıkan haberler üzerine ilk kez konuştu. 22 yaşındaki Torrente; 'Ben doğal, kıvrımlı bir kadınım ve bedenimle gurur duyuyorum' dedi.

Katıldığı yarışmada fazla şişman olduğu için eleştirilen Paolo Torrente, İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu. 'Kıvrımlarımı beğeniyorum ve asla utanmıyorum. Çünkü böyle görünmek için defalarca bıçak altına yatan kadınlar var' diyen genç model kendini olduğu gibi sevdiğini söyledi.

İtalyan medyası tarafından da 'sosyal medya kraliçesi' ilan edilen Torrente; 'İyi hissetmek ve mutlu olmak size yöneltilen acımasız sözlerle savaşmanın en güzel yoludur' dedi.

Aslında her şey Hırvat model Nina Moric'in Instagram hesabından İtalyan güzeli 'bu yarışmaya katılmak için çok şişman' demesiyle başladı. Nitekim arkasından sosyal medyadan gelen mesajlar da Moric'in sözlerini destekledi.

Nina Moric'in şişman demesine karşı çıkanlar da oldu tabi ki... Hırvat model kendisini eleştirenlere de şöyle cevap verdi:

'Çok şişman olan insanları savunmak için de yarışmalar yapılıyor. Diğerlerinin görünüşüne bakın, bu yarışma için bu kadın gerçekten çok şişman… O zaman neden çirkin ayakları olanlar için de bir yarışma düzenlemiyorsunuz.'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler