MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Petek Dinçöz, oğlunu Recep İvedik'e benzetti

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, katıldığı davette oğluyla basın mensuplarının karşısına çıktı. Dinçöz, "İlk tekmede Recep İvedik izliyorduk. Buyrun kaşlara bakın" diyerek oğlunu Recep İvedik'e benzetti.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, hamilelik döneminde filmlerini çok izlediği için oğlu Aslan'ın Recep İvedik'e benzediğini söyledi. Anneliği dünyadaki cennet olarak tanımlayan şarkıcı, 'Paşam' diye seslendiği oğlunu gazetecilere gösterip "Nasıl beğendiniz mi?" diyerek görüşlerini aldı.

"DÜNYADAKİ EN ÖNEMLİ İKİ ERKEK ONLAR"

Anne olduktan sonra sahneleri bıraktığının sanıldığını ancak yakında hem televizyon programı yapacağını hem de sahnelere döneceğini söyleyen Dinçöz "Evlendikten sonra herkes mesleğimi bıraktığımı sanmış. Böyle bir şey yok. Oğluşumla eşim de beni izlemeye gelecek. Oğlum hangi şarkıyı isterse onu söyleyeceğim. Benim için dünyadaki en önemli iki erkek onlar" dedi.

"BİR KARDEŞİ OLMASINI ÇOK İSTİYORUM"

Hamileyken 85 kiloya çıkıp spor yaparak 27 kilo verdiğini anlatan şarkıcı, doğum sonrası düzgün fiziğiyle görenleri şaşırttı. Evdeki bakıcısından yardım aldığını da söyleyen Dinçöz "Şu an 58 kiloyum. Tabii ki evde yardımcımız var ama çok zor. Üç- dört çocuk yapan annelerimiz büyüklerimiz nasıl başa çıkmış? Mucize yani. Ben çok istiyorum bir de kardeşi olsun" diye konuştu.

RECEP İVEDİK'E BENZETİYOR

Dinçöz, doğumdan sonra oğlunun kordon bağını alıp gömeceğini ancak eşinin kaybettiğini söylerken, hamileyken filmlerini çok izlediği oğlu Aslan'ı Recep İvedik'e benzettiğini gülerek anlatıp "Sorunlu bir hamilelik yaşadım. Evde dinlenmek zorundaydım. Sürekli komedi filmi izledik. Büyüklerimiz 'Aman ne izlersen, kime bakarsan çocuk ona benzer' dedi. İlk tekmede Recep İvedik izliyorduk. Buyrun kaşlara bakın" sözlerini kullanıp espri yaptı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler