MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile Bodrum'da

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti geleneği bozmayarak kızları Su ile birlikte tatil sezonunu yine Bodrum'da açtı. Atacan kızıyla birlikte kürek sörfü yaparken Altuğ da teknede kaldı.

Son yıllarda yaz aylarında sürekli Bodrum'da eşi ve kızıyla görüntülenen davetlerin ve partilerin aranan ismi Pınar Altuğ bu yılda geleneği bozmadı ve Bodrum sahillerine teknelerini demirledi. Çift kızları Su ile sezonu açarken zaman zaman da adrenalin için kürek sörfü yapmaktan da geri durmadı.

Atacan kızıyla birlikte dalgalara karşı gelirken Altuğ da teknede kalıp yemek işlerine baktı. Bir ara 'Yemek hazır' diye eşi ve kızına seslenen Pınar Altuğ gri tonunda bikinisiyle objektiflere böyle yansıdı.

Aynı zamanda teknelerinde ara sıra misafir de ağırlayan çift Bodrum'da düzenlenen partilere kızları Su ile eşlik ediyor.

En son geçtiğimiz günlerde Elle Türkiye dergisinin 'yaza merhaba' partisinde görüntülenen Atacan ve Altuğ çifti Bodrum'da kurdukları aksesuvar mağazasıyla da iş hayatına atıldı. Daha çok Altuğ'un üstlendiği takı mağazası çok yakında hizmete giriyor. Ünlü isim aynı zamanda internet sitesiyle de online satış hizmeti veriyor.

Hakkında işlerinin kötü gittiğine dair haberlere de geçtiğimiz haftalarda cevap veren Pınar Altuğ, "Boşverin dedikodular olsun. Biz yeni bir mağaza açıyoruz, teknemizi değiştirdik, biraz daha boyu büyüdü. Bu mu kötü giden iş yani? Allah'a bin şükür" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler