MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rafet El Roman ile Ceren Kaplakarslan boşanıyor

2 yıldır evli olan Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan ilişkisinde olaylar bir türlü bitmiyor. Eşinin çocuklarıyla anlaşamadığını, anne ve babasıyla da iyi geçinemediğini söyleyen El Roman'ı boşanma davası açmaya kadar götüren olay ise Ceren'in Mehmet Ali Erbil'le aşk yaşadığı iddiası oldu. Rafet El Roman, eşinin aşk haberleri üzerine boşanma davası açtı, Ceren Kaplakarslan ise 500 bin TL tazminat istedi.

Kendisinden 20 yaş küçük manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ile 2004 yılında nikah masasına oturan müzisyen Rafet El Roman, eşinin bebek isteğine ret cevabı verince kriz başlamış. Kaplakarslan da birlikte yaşadıkları Almanya'dan Türkiye'ye dönme kararı almıştı. Ceren'in adı 1 haftadır kendisinden 30 yaş büyük Mehmet Ali Erbil'le aşk haberlerine karıştı. Genç kız ise iddiayı yalanladı. Ancak eşi Rafet El Roman'ı sakinleştirmek kolay olmadı. Roman, ''Mahkemeye başvurduk, boşanıyoruz' dedi.

500 BİN TL'YE BOŞANIRIM

Rafet El Roman yakın çevresine 'Ceren kızlarımla defalarca kavga etti. Annem ve babamla anlaşamadı. Çıkan bu dedikodu bardağı taşıran son damla oldu. Artık dönüş yok' dedi. Sosyal medyada birlikte çekildikleri tüm fotoğrafları sildi. Ceren'in tüm eşyalarını kargo ile İstanbul'a yolladı, Ceren Kaplakarslan ise buna karşılık boşanmak için 500 bin TL tazminat istedi. Rafet El Roman parayı duyunca şaşırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler