MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rising Star Türkiye'de herkes onu ayakta alkışladı

Rising Star Türkiye TV8 ekranlarında hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen 4.bölümde yarışan Farzad Samiei isimli yarışmacı performansının ardından jüri üyeleri ve seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

'Önce Yaradan Var' şarkısıyla stüdyoyu inleten Farzad, ardından da Ağrı Dağın Eteğinde ile jüri üyelerini ve seyircileri coşturdu. Yoğun istek üzerine 3'ncü kez performans sergileyen yarışmacı 'Seni Sana Bırakmam' şarkısını seslendirdikten sonra ise alkış yağmuruna tutuldu. Farzad, performansı boyunca %84 oy alarak Rising Star Türkiye'deki yoluna devam etti.

Oylamanın ardından söz alan Farzad Samiei ülkesi İran'da bulunan Urmiye tuzlu gölünün kurumak üzere olduğunu ve milyonlarca insanın bu durumdan etkileneceğini dile getirdi ve yetkililerden yardım beklediğini söyledi. Yarışmacının çağrısına jüri üyeleri de kulak verdi. Sosyal medya hesaplarından konuya duyarlılıklarını dile getireceklerini söyledi. Konuyla ilgili ilk paylaşım Mustafa Sandal'dan geldi. Sandal:'Verdiğimiz sözü asla unutmayız! Urmiye gölü yok olup çöl olmasın!' dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler