MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rising Star Türkiye'nin jürisi belli oldu

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Rising Star Türkiye yeni jürisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 2015 yılında yayınlanan programın jüri koltuğunda Demet Akalın, Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal oturmuştu. Bu yaz ikinci kez izleyiciyle buluşacak programın jüri koltuğunda İrem Derici ve Yılmaz Morgül'ün oturacağı söyleniyor.

Yaz sezonunda ekranlar yine şenleniyor. Geçtiğimiz yıl TV8 ekranlarında final yapan Rising Star Türkiye yeni jüri üyeleriyle izleyicilere merhaba diyecek. İkinci kez yayınlanacak şarkı yarışmasında jüri koltuğunda Yılmaz Morgül'ün ve İrem Derici'nin oturacağı söyleniyor.

Acun medya şirketinden resmi bir açıklama yapılmasa da bu iki ismin jüri olması muhtemel çünkü Morgül geçtiğimiz aylarda Survivor 2016'ya veda ettikten sonra yaptığı açıklamada yeni bir programla ekranlara geleceğinin sinyallerini vermişti. İrem Derici ise O Ses Türkiye'den tanınıyor. Derici şu an müzik dünyasında yaptığı parçalarla listeleri sallıyor.Rising Star Türkiye programının eski jürisinden kimlerin bu yıl da devam edeceği ise bir diğer merak konusu oldu.

2011 yılında O Ses Türkiye'ye katılan İrem Derici için şarkı sonrası tek dönen Hülya Avşar olmuştu. Derici'nin performansını beğenmeyen Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise ise Avşar'ın kararıyla dalga geçmişlerdi. Fakat Derici yarışma sonrası yaptığı 'Kalbimin Tek Sahibi' şarkıyla üç şarkıcıya adeta gönderme yapmıştı. O dönem klibi 70 milyondan fazla tıklanırken Boz, Sandal ve Hadise'nin toplam izlenme rakamı Derici'nin rekoruna ulaşamamıştı.

Melih Kibar'ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi Bensiz Yapamazsın ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İrem Derici; müziğe 4 yaşında başlamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu Derici " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Mayıs 2013′de "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" adlı single ile Türkiye'de fırtına gibi esti. Sözü ve müziği Sezen Aksu 'ya ait şarkının klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak bir rekora imza attı. İrem Derici şu anda yeni şarkı ve klipleriyle adından sıkça söz ettiriyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler