MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabri Sarıoğlu eşine resti çekti: 'Bir daha olursa arabayı satarım'

Kerimcan Durmaz'la birlikte İzmir-Çeşme otobanında havalimanına yetişmek için Lamborghini marka aracıyla 270 km hız yapan Yağmur Sarıoğlu'na futbolcu eşi Sabri Sarıoğlu'ndan kırmızı kart çıktı.

3 milyon TL'lik Lamborghini ile 270 km hız yaparak uçuşa geçen Yağmur Sarıoğlu eşi Sabri Sarıoğlu'nu kızdırdı. Sabri eşine 'Bir daha olursa arabayı satarım' resti çekti. Bakalım Yağmur rahat duracak mı?

Amerika'da bir haftalık tatilin ardından Çeşme'de Kerimcan Durmaz'la vakit geçiren Yağmur'un 270 km hıza çıktığı Durmaz'ın Snapchat hesabından o anları yayınlamasıyla ortaya çıkmıştı. Şehirlerarası otoyolda hız sınırı 120 km olmasına rağmen eşi Sabri Sarıoğlu tarafından 3 milyon TL'ye mal olan araçla uçuşa geçen Yağmur'un sıradaki hareketi ne olacak?

Arkadaşı Kerimcan'ı uçağa yetiştirmek için kuralları hiçe sayan Yağmur'a bir uyarı da takipçilerinin ardından eşinden geldi. Daha öncede başka bir Lamborghini marka araçta sigara içtiği için kiralık araç elinden alınan Yağmur'un tehlikeli hareketleri bunlarla sınırlı değil tabi ki...Amerika tatilinde de 108.kattan atlayan Yağmur yine hayranlarını ve eşini korkutmuştu.

İddialara göre Yağmur'un bu hareketlerine engel olamayan Sabri eşine bir daha hız yapması halinde hediye ettiği aracı satmak durumunda kalacağını söyledi. Aykırı hareketleriyle de 1 milyon kişi tarafından takip edilen Kerimcan Durmaz'la yakın arkadaş Yağmur'un bu hareketleri bardağı taşıran son damla olmuş.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler