MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu Lamborghini'siyle hava attı

Sabri Sarıoğlu eşine verdiği sözü tuttu, 2 milyon 700 bin TL'yi bastı, Lamborghini otomobilin ruhsatını eşinin üzerine yaptı. Yağmur Sarıoğlu da önceki akşam katıldığı bekarlığa veda partisinde aracıyla havasını attı.

Galatasaraylı yıldız Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, önceki akşam Beyoğlu'nda şov yaptı. Yağmur Hanım'ın test sürüşü yaparken görüntülendiği 2 milyon 700 bin lira değerindeki Lamborghini marka aracı büyük olay yaratmıştı.

SABRİ REİS DEDİĞİNİ YAPTI
Galerici Mehmet Çelik'in "Ruhsat benim üzerime" dediği araç için Sabri de "Bu aracı benden kimse alamaz" yorumu yapmıştı. Reis lakaplı futbolcu dediğini yaptı ve otomobilin resmen sahibi oldu.

Yağmur Sarıoğlu da eşinin ruhsatını kendi üzerine yaptığı süper lüks aracıyla Asmalımescit Tren Pera'ya gitti.

Lüks aracı gören çiçekçiler etrafını sarınca frene basmak zorunda kalan Sarıoğlu, uzun uğraşlar sonucunda, bahşiş vermeden oradan ayrılmayı başardı. Yağmur Sarıoğlu, otomobilin çevresini saran çiçekçilerden kaçmak için epey uğraştı.

Kız kardeşi Yaprak Yılmaz'ın bekarlığa veda partisine olaylı Lamborghini ile katılan Yağmur Sarıoğlu'na instagram fenomeni olan Kerimcam Durmaz eşlik etti. Yılmaz, partiye başında duvakla katıldı.

Kırmızı kıyafetiyle de mekandan ayrılırken tüm bakışları üzerinde toplayan Yağmur Hanım'ın süper lüks otomobilinin plakasının Yağmur ve Sabri Sarıoğlu'nun baş harfleri olan 'YSS'yi taşıması da kimsenin gözünden kaçmadı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler