MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şafak Sezer: Bana dizi teklifi yapılmıyor

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz aylarda sinir krizi geçirip hastene yatan Şafak Sezer, önceki gün Smyrna adlı mekanda arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mekan çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Kolpaçino serisine devam edeceğini ifade eden oyuncu, ''Yeni film çok güzel olacak. Ekip buluştu, Kolpaçino 4' ü konuştuk. Onun hazırlığını yapıyoruz'' dedi.

Ünlü komedyen, film dışında dizi projesi yapmak istediğini ifade etti.Son dönemde hakkında çıkan hastalık haberleri içinde konuşan Sezer, "Hayatım dram, artık komedi dizilerine geri dönmek, gülmek istiyorum. Kilo veriyorum. Sağlığım için kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Kas boşalması gibi durumlar yaşadım. Şuan sağlığım yerinde" dedi.

-
ŞAFAK SEZER KİMDİR?

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, 10.10.1970 yılında Ankara da dünyaya geldi. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in 'Eşeğin Gölgesi' adlı oyunla sahne tozunu yuttu.

Ankara Halk Tiyatrosu'nda 'Devri Yalan', 'Başımızda Pak Bulut', 'Sen Bu Seçimi Unut', 'Saddam'ı Kim Öptü', 'Şirinler', 'Edi Büdü' ve 'Uzaylı Arif' adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise 'Biz Bu İhtilali Niye Yaptık', 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' isimli oyunlarla sahneye çıktı.

Dario Fo'nun 'Yüzsüz' adlı oyunundan sonra 9 Eylül Üniversitesi'nin çektiği 'Bir Düğün Masalı' adlı filmde rol aldı. 'Üçlü Oyun' filminden sonra Sezer, 'Vizontele' için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı.

Ünlü komedyen Şafak Sezer'in bugünkü ününe kavuşmasında, rahmetli şovmen Boran Kaya'nın sunduğu "İner misin Çıkar mısın" yarışmasının rolü büyüktür. Zira o dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan "İner misin Çıkar mısın" da Şafak Sezer birinci olmuştur.

Şafak Sezer, 'Maskeli Beşler' seri filmlerini çekerken rol arkadaşı Peker Açıkalın'la girdiği tartışmalarla da uzun süre magazin gündeminde konuşuldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler