MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Safiye yeniden dönüyor

Almanya'da yaşayan ve farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Safiye, söylediği yabancı şarkıların yanı sıra Türk Müzik piyasasında şansını denemeye karar verdiğini söylüyor. Daha önce Almanya'da farklı çalışmalara imza atan Safiye'Aşkımsın' isimli yeni single çalışmasıyla piyasalarda yerini almaya hazırlanıyor.

Safiye 'Aşkımsın' isimli single çalışmasının aslında bir ara çalışma olarak nitelendiriyor. Şuan çalışmalarına son sürat devam eden Safiye çok yakında yine farklı bir Türkçe şarkı ile sürpriz yapacağını ve Türkiye'deki dinleyicilere de ulaşarak, bu tarz yeni çalışmalar yaparak ara ara konserler vererek Türkiyede de adından söz ettirmek istiyor.

Daha önce farklı birçok tarz deneyen Safiye, oldukça başarılı çalışmalar yürütüyor. Yoğun olarak Almanya'da konserler veren ve birçok yabancı dinleyici kitlesine sahip olan Safiye artık kendi vatanında yapacağı çalışmalar için çok heyecanlı olduğunu ve bundan büyük mutluluk duyacağını dile getiriyor. Farklı tarzı ve yorumuyla dikkat çeken Safiye, önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Bizde Safiye'ye bu yeni çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler