MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sanatçılara saldırdılar

Ünlü müzisyen Vedat Sakman kendisini dinlemeye gelen bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Yazar- şair Cezmi Ersöz ve müzisyen- besteci Vedat Sakman ile oğlu Kutsal Sakman, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Göcek Beldesi'nde 3 kişinin saldırısı sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay dün gece Göcek'te sahneye çıkan Vedat Sakman'ın programı öncesinde meydana geldi. Vedat Sakman'ın oğlu Kutsal Sakman'ın işletmeciliğini yaptığı eğlence yerinde programa çıkmaya hazırlanan Vedat Sakman'a önce "Çalacaksan çal, çalgıcı" diyerek sözlü tacizde bulunan Y.A., daha sonra masadaki bardağı Vedat Sakman'ın başına attı. Y.A.'nın arkadaşları İ.T. ve B.O.'nun da karıştığı kavgaya, Sakman'ı dinlemek için eşi Dila Ersöz ile birlikten Bodrum'dan gelen yazar- şair Cezmi Ersöz de müdahale etti. Kavgada Vedat Sakman, başına isabet eden bardakla yaralanırken, saldırganları engellemeye çalışan Cezmi Ersöz'ün aldığı yumruk darbeleriyle burnu kırıldı. Vedat Sakman'ın oğlu Kutsal Sakman da kaburgaları zedelendi ve atılan şişe nedeniyle yüzünden yaralandı.

İşletmede büyük çaplı maddi hasarın meydana gelirken ölümle tehdit edilen Vedat Sakman ve Cezmi Ersöz, Göcek Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek saldırganlardan şik?yetçi oldu. Karakolda ifadesi alınan saldırganlar ise ardından serbest bırakıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler