MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şebnem Bozoklu'ya ne oldu?

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da sabah vakti denize girdiği genç bir adamla dudak dudağa öpüşürken görüntülenen ve günlerce gündemde kalan oyuncu Şebnem Bozoklu, o olayın ardından sessizliğe bürünmüştü. Basına yansıyan görüntülerin ardından ilk kez önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede objektiflere takılan Bozoklu'nun moralinin bozuk olduğu görüldü.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Altınsoylar dizisinde rol alan Şebnem Bozoklu, 1 Eylül'de basına yansıyan görüntülerde genç bir erkekle öpüşürken yakalanmıştı. O günden bu yana ortalıkta görünmeyen Bozoklu, Nişantaşı'nda ortaya çıktı.

Kadın arkadaşıyla birlikte bir kafede kahve keyfi yapan Bozoklu'nun yüzünden düşen bin parçaydı. Moralsiz olduğu objektiflere yansıyan Bozoklu, görüntülendiğini fark edince apar topar mekanı terk etti.

Basına yansıyan fotoğrafların ardından 6 yıllık eşi Emre izer'le boşanan Şebnem Bozoklu'nun avukatı Bahar Varol tarafından şu açıklama yapılmıştı:
'Müvekkillerim Şebnem Bozoklu ve Emre İzer evliliklerini resmi olarak; karşılıklı hiçbir talepleri olmadan sona erdirmişlerdir. Müvekillerim bundan sonraki hayatlarında birbirleri ile dost kalmayı seçmiştir'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler