MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şebnem Schaefer sevgilisinden ayrıldı, sinir krizi geçirdi

Bir zamanların seksi yıldızı, podyumların aranan ismi Şebnem Schaefer, uzun süre ortadan kayboldu. İş adamı Murat Kadıoğlu ile düğüne ramak kala ayrılan Schafer'ın depresyona girdiği ve Almanya'daki bir klinikte 45 gün tedavi gördüğü iddia ediliyor.

24 Ekim 2015'te İş adamı Murat Kadıoğlu ile evlenmeye hazırlandığı anda sürpriz bir kararla ayrılan ünlü modelin hayalleri suya düşmüştü.

İddialara göre Şebnem Schaefer, tartışmanın ardından nişanlısının ortadan kaybolmasıyla depresyona girdi. Ayrılığın olduğu sırada doğup büyüdüğü Almanya'da olan ünlü model, sık sık sinir krizleri geçirmeye başladı.Yaşadığı sıkıntıları atlatmak için yardım almaya karar veren Şebnem Schaefer, bunun üzerine Almanya'nın Katzenelnbogen şehrinde bir kliniğe yattı.Şebnem Schaefer'in tedavi gördüğü bu klinikte 1 hafta kalmanın bedeli 300 euro yani yaklaşık bin lira.

PODYUMA GERİ DÖNDÜ
'Fachklinik Katzenelnbogen Offenes Krankenhaus für Psychiatrie und Psychotherapie' isimli klinikte 45 gün boyunca tedavi gördüğü konuşulan Schaefer'ın teşhisi ise ağır depresyondu. Klinikteki tedavinin sonuç vermesiyle yeniden İstanbul'a dönen ve podyumlarda boy gösteren ünlü modelin, şimdilerde ise moralinin yerinde olduğu öğrenildi. Takvim/Doğan Savaş


İkili 2015'in Ekim ayında aile arasındaki bir törenle sözlenmişti.Ayrılığı sosyal medyadan duyuran Schaefer; 'Murat Kadıoğlu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Yollarımız açık olsun' demişti.

Murat Kadıoğlu 2011 yılında 5 yıldır birlikteliğini sürdürdüğü Simge Tertemiz ile4,5 aylık hamile olduğu için evlenmek durumunda kalmış ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olmuştu. Bu sırada Kadıoğlu, aynı zamanda eski eşinden de bir çocuk sahibi olmuştu. Sansasyonel bir şekilde, bir süre daha devam eden Tertemiz ile Kadıoğlu'nun evliliği 2014 yılında sona ermişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler