MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seda Sayan sevgilisi Erkan Çelik'in elini öptü

Sunucu Seda Sayan sevgilisi Erkan Çelik'in elini öptü, sosyal medya karıştı. Ramazan Bayramı nedeniyle paylaşılan pozun altına 'Halam Erkan Çelik'in elini öptü, harçlığını kaptı' notu eklendi.

54 yaşındaki Seda Sayan, 34 yaşındaki sevgilisi Erkan Çelik'in elini öptü, sosyal medyada takipçiler birbirine girdi. En son geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Huber Köşkü'nde verdiği iftar davetinde Erdoğan'a hediye ettikleri CD ile konuşulan Sayan ve Çelik çifti şimdi de bu pozla gündeme geldi.

Ramazan Bayramı'nda kendisinden 20 yaş küçük sevgilisinin elini öperken görülen sevgililerin paylaşımına 'Helal olsun' diyende vardı, 'saçma hareketler' diyen de...Fotoğrafı çeken Seda Sayan'ın yeğeni de bu fotoğrafı paylaşırken 'Halam Erkan Çelik'in elini öptü, harçlığını kaptı' notunu düştü.

Sayan'ın Çelik'in elini öpmesi ise takipçileri arasında büyük bir tartışma başlattı. Bazı takipçileri bir kadının eşinin ya da sevgilisinin elini öpmesini aşağılayıcı bulurken bazılarını bunun bir adet olduğunu savundu.

İşte yorumlardan bazıları:

*Bizim adette kadinlar bayramlarda kocasinin elini öper bu ona olan saygisini gösterir.

*Hic bir tuhaflik yok cok begendim bu seda ablam gibiyim bende

*Cok komik.Buyuklerin eli opulur bizim bildigimiz siz anca harclik verirsiniz.

*0 ego bence kadın seviyor vede saygı duyuyor sedanın yaşındakiler evli oluyor oda kendinden küçük tercih ediyor olamazmı

*Yaşça büyük desen değil,sedanın yükü omzunda kadına bakıyor besliyor desen değil,ermiş alim desen değil,adam usta sanatçı desen S si bile değil..Bu görüntü olsa olsa seda sayan ın menapoz depresyonunun belirtisi olur.

*Bizim kültürümüzde küçükler el öperdi simdi büyükler el öpüyo ne günlere kaldık

*Seda Sayanin arkasinda demediğiniz kalmadi sanki karnini siz doyuruyosunuz....Keşke vataniniz için bu kadinin yaptiğini yarisini yapabilseydiniz...boş boş laflar...size kaldi sanki!!! Türk milletin derdi bitti Seda Sayanin hayati kaldi bir çekiştirecek...

*Ne kadar sacma yorumlar bırakın kadın hayatını yaşasın sizdenmi izin alicak yok yaşı büyük yok parasini yediriyor sizene ayrıca bu kadar hakaret ettiğiniz birini neden takip edersiniz ki onuda hiç anlamam sizi gidi kiskanclar sizi...

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler