MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik Florida'da

Seda Sayan Gaziantep'li sevgilisi Erkan Çelik'i de alarak bayram arasında Florida'ya gitti. Dünyanın en büyük tema parklarından birisi olan Orlando Universal Stüdyoları'na giren çift tatilden kareleri de sosyal hesaplarından paylaştı.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü sevgilisi Erkan Çelik'in elini öperken çektirdiği kareyi Instagram hesabından paylaşan Seda Sayan'a tepki gösteren de olmuştu, saçma diyen de. Sayan şimdi sevgilisiyle birlikte Florida'da tatil yapıyor. Kareleri de yine sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Sevgilisi Çelik'le Orlando Universal Stüdyoları'na giden Sayan, tema parkındaki su kayağı ve alabora gibi aletlere binmekten kaçınmadı. Her iki tarafında çığlık çığlığa turu tamamladığı fotoğraftan anlaşılıyor.

Bu arada Seda Sayan tatil öncesi sevgilisi Erkan Çelik'le birlikte aynı klipte kamera karşısına geçti. Sayan'ın 'Karagözlüm Ölesim Var' klibini eleştiren de var, beğenen de...

İşte klibe için yapılan bazı yorumlar...
*Heeeeç olmamış

*Olmamis ablacim vallahi bu sarki sozu anlamsiz olmamis isde

*hayatımda gördüğüm ennnnn komik şey

*Kisa sac gitmemis ablacigim ya bide sen cok sempatik olmussun sanki adamla dalga gecer gibi.

*Kara Gözlüm Ölesim Var - Serkan Nişancı alın size gerçek yorumcu mithiş söylmek var birde böyle söylemek var seda sarkıyı berbat etmiş bunu dinleyin.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler