MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sen benim canım'

9. Kemer Altın Nar Festivali'nin son gününe Hülya Avşar damgasını vurdu.

Festivalin son günü sahne alan Hülya Avşar uzun bir zaman sonra halk konserindeydi. Bir hayli heyecanlı olan Hülya Avşar, "Uzun zaman sonra halk konserine çıkıyorum inanın çok heyecanlıyım halkla bundan sonra bütünleşme kararı aldım ve bundan mutluyum. Stad tıka basa dolu, zehra'da benimle geldi hatta bana anne bende geliyorum dediğinde şaşırdım ve mutlu oldum" diyerek sahnesine çıktı. Kemer halkı konsere büyük ilgi gösterdi. Muhteşem kalabalık Avşar kızını mest etti.

Programında klibinde seksi görüntüler verdiği 'sen benim canım' şarkısını sahnede canlandırdı ve büyük alkış aldı. Sahnesini paylaştığı Dansın sultanı Tanyeli'ye, "gel sen bakayım ben mi güzel oynuyorum sen mi" diyerek birbirleri ile yarıştılar.
İŞTE HÜLYA'DAN SEKSİ DANS (FOTO GALERİ)

Konser bitiminde Avşar kızına Kemer Belediye Başkanı plaketini verirken bir anısını avşar kızı ile paylaştı. Başkan Gül, "Hülya Hanım'ı Kemerde görmek bizim için büyük mutluluk. 30 yıl önce güzellik yarışması elemelerinde ben kendilerini askerken koruyordum, şimdi ödül veriyorum, bu en büyük mutluluk benim için" dediği sırada Avşar kızının şaşkınlığı gözlerden kaçmadı. Hülya Avşar'ı seyretmeye Safiye soyman ms hastası oğlu ile geldi. Salih Güney Avşar kızını yalnız bırakmadı ve küpelerini ünlü jöne hediye etti. Usta sanatçı nejat Uygur'a verilen Onur ödülünü oğlu süheyl uygur aldı.

Mynet Magazin / Birbak

Vitrin


En Çok Aranan Haberler