MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya sevgilisi Kerem Bürsin'in ailesiyle tanıştı

Bir markanın reklam filmi çekimlerinde tanışıp aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin evliliğe doğru yol almaya başladı. Bürsin, Serenay'ı ailesi ile tanıştırdı. Fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

'Günaydın Sevgilim' filmiyle yakın zamanda kamera karşısına geçecek olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin 'in aşk tatili İstanbul'da devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ABD'den 3 aylık tatil sonrası dönen ünlü ikili birkaç gün önce de Rumelihisarı'nda ev bakmıştı. İlişkilerinde ciddi bir tutum sergileyen ikili artık ailelerin de devreye girmesiyle ilişkilerine yeni bir boyut kazandırdı.

Kerem bu hareketiyle sevgilisi Serenay'ı ne kadar önemsediğini de göstedi. Annesi, babası, kız kardeş, ve sevgilisinin yer aldığı sosyal medyada paylaşılan aile fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Rumelihisarı Acarkent'e taşınan Şahan Gökbakar'ın kiraya çıkardığı evi geçtiğimiz günlerde gezen çift muhabirlere evi çok beğendiklerini söyledi. Çift evlilik sorularını ise yanıtsız bıraktı.

24 yaşındaki oyuncu ve model Serenay Sarıkaya ile 29 yaşındaki oyuncu Kerem Bürsin birlikte rol aldıkları bir reklam filminde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Popüler çiftin oynayacağı aşk filmi Günaydın Sevgilim'in senaryosunu Yılmaz Erdoğan yazacak. Bürsin ve Sarıkaya filmde de iki aşığı canlandıracak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler