MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sibel Can ve Sezen Aksu'dan oğullarına büyük jest

Ünlü isimler çocuklarını şımartmaya devam ediyor. Önceki gün Sibel Can'ın oğlu Engincan'a 1.5 milyon TL'ye Doğan Apartmanı'ndan daire almasının ardından minik serçe lakaplı Sezen Aksu da oğlu Mithat Can Özer'e 550 bin TL değerinde yeni bir cip hediye etti.

8 yıldır aynı otomobile binen Mithat Can, annesinin ısrarlarına dayanamayıp hediyeyi kabul etti. Aracın değeri ise 165 bin euro yani yaklaşık 550 bin TL. 8 senedir 2008 model gri renkli Cherokee cipe binen ünlü sanatçının oğlu artık 2015 model siyah renkli Range Rover Sport araca binecek.

Sezen Aksu oğlunu bir yıldır yeni araç için ikna etmeye çalışıyordu. Aracını değiştirmek için annesinin yardımını kabul etmeyen Mithat sonunda ısrarlara dayanamadı.

45 yaşındaki Sibel Can'ın ise geçen yıl Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı bölümünden mezun olan oğlu Engincan'a mezuniyet hediyesi olarak Galata'da bulunan Doğan Apartmanından 1.5 milyon TL'ye daire aldığı konuşuluyor.

ÇOCUKLUK HAYALİ
Çocukluğundan beri Galata'da bulunan tarihi yapıya hayranlığını her seferinde dile getiren Engincan'a annesi Sibel Can'ın 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardığı iddia ediliyor. Apartmandaki dairelerin fiyatı ise 1.5 ile 3 milyon dolar arasında. Binada ayrıca Okan Bayülgen, Teoman, Şener Şen ve Tarkan'ın da daireleri olduğu biliniyor.

DOĞAN APARTMANI
Doğan Apartmanı İstanbul'da Beyoğlu'nda Serdar-ı Ekrem sokağında 1895 yılında yapılan İtalyan Mimari tarzında bir binadır. Şu anki ismini o zamanki sahibi Kazım Taşkent'in İsviçre'de dağda kayak yaparken ölen oğlundan (Doğan Taşkent) almıştır. Bina aynı kişi tarafından 51 daire ve 2 dükkâna ayrılarak satışa çıkartılmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler