MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Özen hayranı Burcu Kartal'la evlendi, aralarında 26 yaş var

Özellikle lise yıllarında başlayan hayranıyla evlenmek hayali artık hiç de uzak değil. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da nikah kıyan ardından Köln'de düğün yapan Tarkan'dan sonra Sinan Özen de Almanya'da tanıştığı hayranıyla dün gece evlendi. İşte hayranlarıyla evlenen yerli ve yabancı ünlüler...

SİNAN ÖZEN (BURCU KARTAL)
52 yaşındaki Sinan Özen, iki yıldır birlikte olduğu eczacı Burcu Kartal'la dünya evine girdi. Geçen yıl Haziran ayında nişanlanan çiftin düğününe sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

90'lı yıllarda fantezi müzikte büyük başarılar yakalayan Sinan Özen, geçtiğimiz hafta evlenme kararı aldı. Ünlü sanatçı, Almanya'daki bir konserinde tanıştığı ve iki yıldır birlikte olduğu 26 yaşındaki eczacı Burcu Kartal ile İstanbul'da düzenlenen nikâh töreni ile hayatını birleştirdi.

TARKAN (PINAR DİLEK)
5 yıl önce Almanya'da verdiği konserde tanıştığı Pınar Dilek'le 2 Mayıs'ta nikah masasına oturan Megastar Tarkan, nikahın ardından Almanya'da Köln'de düğün yaptı.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan'ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

OZAN DOĞULU (ECE YOSMAOĞLU)
Bir Sezen Aksu konserinde hayranı olduğu müzisyen Ozan Doğulu ile kuliste tanışma fırsatı bulan Yosmaoğlu onunla 4 yıl boyunca flört etti. Sonunda çift seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törenle dünyaevine girdi. Kısa bir süre sonra da kızlarını kucaklarına aldılar.

YAŞAR (MERVE OĞUZ)
Şarkıcı Yaşar, iş adamı Haşmet Ronabar'ın baldızı Merve Oğuz ile 2011 yılında evlendi. Yaşar eşiyle tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı: "Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kızkardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve de kitap imzalattı, o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor.

JESSICA ALBA (CASH WARREN)
Çift, Jessica Alba'nın başrol, Cash Warren'in yapım asistanı olduğu Fantastic Four adlı filmin setinde tanıştı. Alba'ya uzun süre hayranlık duyan Warren, aşkını itiraf etti ve karşılık buldu. Çiftin iki kız sahibi olup mutlu bir evlilik sürdürmesinin yanı sıra Warren, kendisini oldukça şanslı hissediyor.

CHRISTIAN BALE (SIBI BLAZIC)
Christian Bale, Winona Ryder'ın asistanlarından Sibi Blazic ile 2000 yılında evlendi ve çift 2 çocuk sahibi.

TOM CRUISE (KATIE HOLMES)
Katie Holmes, daha ekranda üne kavuşmadan çok zaman önce Tom Cruise'un bir hayranıydı. Ve daha o zamandan aktör ile evlenmeyi kafasına koymuştu. Fakat ne yazık ki bu evlilik çok uzun yıllar sürmedi.

MATT DAMON (LUCIANA BOZAN BARROSO)
Bir film çekimi için gittiği Miami'de Matt Damon'la tanışan Luciana Bozan, Damon'a son derece hayranlık duyuyordu. O sıralarda Bozan garsonluk yapıyordu. Damon'ın kalbini çaldı ve çift şimdi mutlu bir evlilik sürdürüyor.

ELVIS PRESLEY (PRISCILLA PRESLEY)
Elvis Presley, Almanya'da askerlik yaptığı sırada bir yüzbaşının kızı olan Priscilla Beaulieu'nun büyüsüne kapıldı. Elvis Presley, Beaulieu ile 1 Mayıs 1967'de Las Vegas'da bir otelde hazırlıksız ve ani bir törenle evlendi.

CONAN O'BRIEN (ELIZABETH ANN POWEL)
Liza Powel, ünlü televizyon programcısı Conan O'Brien'in programlarına gidiyor ve onu çok beğeniyordu. O'Brien de onca insan arasında Powel'i görmüş ve ona aşık olmuştur. Çift, 2002 yılından beri evliliklerini sürdürüyor.

NICOLAS CAGE (ALICE KIM)
Tanıştıkları sıralarda bir restoranda garsonluk yapan Alice Kim, hayran olduğu Nicolas Cage ile tanıştıktan birkaç ay sonra mutlu bir evliliğe adım attı.

TOBEY MAGUIRE (JENNIFER MEYER)
Ünlü aktör Tobey Maqurie, mücevher tasarımcısı olan eşi Jennifer Meyer ile bir film setinde tanışmışlardı. 2003 yılında tanışan bu güzel çift, üç yıl sonra nişanlanıp evliliklerini bu zamana kadar sürdürmeyi başarmışlardır.

ADAM SANDLER (JACQUELINE SAMANTHA TITONE)
Adam Sandler ile bir dostu aracılığıyla tanışan Jackie Sandler da eşine büyük bir tutku besliyordu. 2003 yılından beri mutlu bir birliktelik sahibi olan çift, bu güzel evliliği koruyabilen çiftler arasında.

MARİAH CAREY
Carey, 2008'de ''Bye Bye'' adlı şarkısının klip çekimi sırasında tanıştığı Nick Cannon'la evlendi. Hem rapçi hem de komedyen olan Cannon'ın, büyük hayranı olduğu Carey ile sürdürdüğü 7 senelik evlilik geçen sene noktalandı. Carey'nin bu senenin başlarında tekrar nişanlandılar.

JULIA ROBERTS (DANIEL MODER)
The Mexican filmine Brad Pitt ile başrollük yapan Julia Roberts, eşi Daniel Moder ile bu filmin setinde tanıştı. Moder da birçok insan gibi büyük bir üne sahip olan Roberts'a hayrandı. Çift şu an üç çocuk sahibi ve birlikte mutlu bir ilişkiye sahip...

JERRY SEINFELD (JESSICA SKLAR)
Halkla ilişkiler uzmanı Jessica Sklar, aktör eşi Jerry Seinfeld'e hayrandı. Çift, 1999 yılından beri evliliklerini sürdürüyor.

ANNE HATHAWAY (ADAM SHULMAN)
Anne Hathaway'e büyük bir ilgi duyan Adam Schulman, Hathaway ile tanışabilmek için bir arkadaşını aracı olarak seçti. Aşkına karşılık bulan Schulman, Hathaway ile 2012 yılında dünya evine girdi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler