MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu şımartmaya devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na 10 bin 500 euro'luk bir kol saati hediye eden Sinem Kobal, şimdi de doğum günü için hazırlattığı pastayla gündeme geldi.

14 Mayıs'ta Ayvalık Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu cicim aylarında birbirlerini şımartmaya devam ediyor. Düğünde eşine 200 bin TL değerinde kolya alan İmirzalıoğlu'nun ardından Kobal'ın hediyeleri konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde eşine 10 bin Euro değerinde bir kol saati hediye eden Sinem şimdi de doğum günü pastası ile konuşuluyor. EVliliklerinde 1,5 ayı dolduran çift magazin basınına yakalanmamak için de önlem almayı da ihmal etmiyor.


Eşinin 17 Haziran olan doğum günü için pasta hazırlatan Sinem Kobal neredeyse hiçbir detayı atlamamış. Fanatik bir Galatasaraylı olan Kenan İmirzalıoğlu için sarı kırmızı bir top, rol aldığı 'Karadayı' dizisindeki imajına ithafen bıyık, arkadaşlarıyla sürekli PlayStation partileri yaptığı için joystick, denizi sevdiği için de gemi figürleri ve çiftin düğün fotoğrafı da yer aldı. Güzel oyuncu ayrıca pastaya 'Nice yaşlara kocam' notunu yazmış.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler