MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinem Kobal estetik haberlerine açıklık getirdi

Geçtiğimiz günlerde bir galaya katılan Sinem Kobal'ın yüzüne estetik yaptırdığı konuşulmuş ve günlerce magazin sayfalarına konu olmuştu. Alın ve göz çevresine botoks, elmacık kemiklerine ve dudaklarına da dolgu yaptırdığı iddia edilen Kobal, haberler üzerine ilk kez konuştu.

Hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Kobal, 'Yanaklarıma sürdüğüm parlak highlighter'ım süper olmuş. Ayrıca beni 13 yaşımdan beri tanıyorsunuz, ben sizin gözünüzün önünde büyüyorum. Artık 'Selena' değilim; kilo alabilirim, kilo verebilirim' dedi.
HAMİLE DEĞİLİM

Hakkında sürekli çıkan 'hamile' haberlerine de sitem eden Sinem Kobal; 'Bu arada kilo almak demişken alnıma bant taktıracağım 'Hamile değilim' diye. Hani o bahsedilen değişiklik ne olabilir diye ben de düşündüm. En son oynadığım dizideki rol için kaşlarımı ince aldırıyordum, artık kaşlarım doğal. Bir de dişlerime tel taktırıp düzelttirdim' dedi.
DAHA 29 YAŞINDAYIM

Sonuç olarak Kobal'ın estetik yaptırmadığını da öğrenmiş olduk. Güzel oyuncu son olarak şu sözleri söyleyerek açıklamasını noktaladı: 'Yani ne desem ki! 29 yaşımda niçin bu tip estetik müdahalelere ihtiyaç duyayım?'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler