MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Songül Öden köylü güzeli oldu, süt sağdı

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ekşi Elmalar filmi 28 Ekim'de gösterime giriyor. Hikayesi 1970'li yıllarda Hakkari'de geçen filmde rol alan isimlerden Songül Öden, senaryo gereği hayatına ilk kez süt sağdı. Bu durum Ivana Sert'in bir filmde canlandırdığı süt sağma sahnesiyle karşılaştırıldı.

Filmde Yılmaz Erdoğan'ın kızlarını oynayan Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden ve Şükran Ovalı'nın gölde yıkandıkları sahne geçtiğimiz günlerde çok konuşulmuştu. Film setinden yeni kareler de ortaya çıktı.
İLK KEZ SÜT SAĞDI

Çekimleri Köyceğiz'de yapılan filmde Songül Öden, hayatında ilk kez süt sağdı. Şükran Ovalı ise çekim aralarında soluğu çok sevdiği atların yanında alıp elleriyle elma yedirdi.

IVANA SERT DE SÜT SAĞMIŞTI

Hatırlanacağı üzere 'Yapışık kardeşler' filmindeki 'Vahşi Cazibe' rolüyle beyaz perdeye "merhaba" diyen Ivana Sert de süt sağma sahnesiyle çok konuşulmuştu.

VİZYON TARİHİ:28 EKİM

Şükran Ovalı ve Songül Öden'in yanı sıra Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın'ın da rol aldığı 'Ekşi Elmalar' 28 Ekim'de vizyona giriyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler