MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sulhi Aksüt'ün çapkınlık gecesi

Şarkıcı Sibel Can'la 10 yıl evli kaldıktan sonra ayrılık kararı alan iş adamı Sulhi Aksüt önceki akşam çapkınlık yaparken görüntülendi. Patlayan flaşlar sonrası tedirgin olan ikili otomobillerine binerek hızla mekandan uzaklaştı.

Önceki gece yanında genç bir kadın ile Jash adlı Restoran'da 6.30 saat içerde kalan Aksüt, ara sıra mekanın kapısına çıkarak sigara içti. Bu sıralarda magazin muhabirleri tarafından görüntülenen iş adamının keyfi yerinde görünüyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, mekandan ayrılmak üzere kapıya gelen ikili flaşlar patlamaya başlayınca ne yapacağını şaşırdı. Aksüt önce mekana geri dönmek istedi ancak daha sonra vazgeçti.
UZUN YILLAR SONRA İLK KARE

Sibel Can'la boşanmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen Sulhi Aksüt, şimdiye kadar özel hayatına dair bir kareyle görüntülenmemişti. İlk defa görüntülenen Sulhi Aksüt, ne yapacağını şaşırmış bir halde valenin getirdiği aracına bindi. Görüntülendiği için moralinin çok bozuk olduğu belli olan Aksüt, patlayan flaşlar sonrası adeta dondu kaldı.
SİBEL CAN'LA 10 YIL EVLİ KALMIŞTI

Aksüt, yanındaki kadın ile aracına bindikten sonra sinirini arabasından çıkarmaya karar vermiş olacak ki gaza basıp patinaj çekerek gazetecilerin yanından ayrıldı. Sibel Can'la 10 yıl evli kaldıktan sonra altı celsede boşanan Sulhi Aksüt'ün Can'dan Emir isminde bir oğlu var.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler