MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016 finali için Kıbrıs'ta karşılaşan Tuğba Özay ve Atakan'ın aileleri tanıdık çıktı

Survivor 2016'nın final gecesi için Kıbrıs'a ayak basan Tuğba Özay yaşadığı ilginç tesadüfü sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. Her anını Instagram hesabından paylaşan Özay ve Atakan'ın aileleri meğerse yıllardır birbirlerini tanıyormuş.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Survivor 2016 finali bugün Kıbrıs'ta Nuh'un Gemisinden canlı olarak TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Büyük Final için Serkay ile Atakan'ın ailelerinin yanı sıra Survivor 2016'dan elenen diğer yarışmacılar da Kıbrıs'a gitti.Survivor eski yarışmacısı Tuğba Özay annesiyle gittiği Kıbrıs'tan kareler paylaşırken, yaşadığı bir tesadüfü de takipçilerine duyurdu. Şaşkınlığını gizleyemeyen Özay ve ailesi meğerse Atakan'ın ailesi ile uzun yıllardır dostluk içindelermiş.


Atakan'ın babası ve babaannesiyle çekilmiş fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Özay, şu notu düştü:
"Dünya gerçekten küçük… Herkesin birbiriyle bir şekilde bağlantısı olabiliyor… Yanımda görmüş olduğunuz beyefendi Atakan'ın babası, diğeri ise babaannesi… Bugün öğreniyorum ki babaannesi öğretmenmiş ve benim annem de öğretmen… Çok uzun yıllara dayanan dostlukları varmış… Hatta benim neredeyse bebekliğimi biliyorlar… Annem ve Atakan'ın dedesi ile babaannesi karşılaşınca bir sarıldılar ki sormayın… Hayat gerçekten garip… Kimse kimsenin kalbini kırmamalı ve her zaman, insanlar birbirinin yüzüne bakabilecek davranışlarda bulunabilmeliler… O olgunluk ve o hoşgörüye sahip olabilmeli insan… Bu akşam Kıbrıs'ta final heyecanı var… Haydi hayırlısı…"

Tuğba Özay, Acun Ilıcalı'yla da bir fotoğraf paylaşarak şunları yazdı:
Türkiye'nin en çok izlenen televizyon programlarına imza atan, yüzlerce, binlerce insana kapılar açan, çalışkan, başarılı, güzel yürekli insan ... Her şey için sana ve o muhteşem ekibine sonsuz teşekkürler ... İyi ki katılmışım dedirttin bana...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler