MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016 finali ne zaman yapılacak?

Survivor 2016'da yarı final akşamı dün akşam ekrana geldi. İstanbul'dan gelen acı haber ise o hareketli ortamı sessizliğe dönüştürdü. Survivor'da dün akşam Atakan ve Damla SMS oylarından gelen sonuca göre finale çıkmak için karşı karşıya geldi. Aylar öncesinden belli olan Survivor 2016'nın final akşamı ise patlamadan dolayı yarın akşam ekrana gelecek.

Dün gece Türkiye'yi yasa boğan Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlama sonrası 41 kişi hayatını kaybederken, 239 kişi de yaralandı. Aynı zamanda Survivor'ın yarı final akşamı da dün ekranlardaydı. İstanbul'dan gelen haber yarışmanın akışını değiştirdi. Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS sonuçlarını beklerken Acun Ilıcalı'da açıklama yaparak programı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp yayını bitirdi. Survivor 2016 yarı final akşamında Atakan finale çıkarken, Damla da veda etti.

SURVİVOR 2016 FİNALİ ERTELENDİ
Aylar öncesinden belli olan Survivor 2016 finali bu akşam canlı yayında Kıbrıs'ta şampiyonunu belirleyecekti. Ancak dün akşam yaşanan terör saldırısının ardından Survivor 2016 finali yarın akşama ertelendi. TV8'in resmi Instagram hesabından da paylaşım yapılarak takipçilere duyuruldu.

Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında bir açıklama yaptı:
Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler