MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Adem'in "Yılan" deyip resti çektiği Sabriye gözyaşlarına boğuldu

Survivor'da Adem ve Sabriye haftalar sona yine kavga etti. Aralarında aşk iddiaları çıkan Adem ve Sabriye ikilisinde işler beklendiği gibi gitmedi. Adem'in "cahil ve yılan" dediği Sabriye, kavga anını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Survivor 2017'de gelecek bölümün fragmanı yayınlandı. Ünlüler takımından Sabriye ve Adem'in kavga ettiklerinin görüldüğü fragmanda, Adem'in Sabriye için söylediği sözler, ikilinin arasındaki iplerin tamamen koptuğunu gösterdi.

ADEM SABRİYE'YE "YILAN VE CAHİL" DEDİ

Geçtiğimiz haftalarda yine kavga eden Sabriye ve Adem ikilisi, bu sefer tamiri zor sözleri sarf ettikleri bir kavgaya imza attı. Kavga sırasında Adem, Sabriye'ye "Bundan sonra sana saldırsınlar hiç umurumda değil. Koynumda yılan beslemişim!" dedi.
Kendine hakim olamayan Adem, bir ara Sarbriye'ye "Ben senin gibi cahil değilim. Ben eğitimci adamım. Nerede konuşacağımı, ne konuşacağımı bilirim" dedi.

"ARTIK BENİM BURNUMA GELDİ"

Kavga sonrası yorumda bulunan Sabriye ise gözyaşları içerisinde "Ben diyalog kurmasını beceren bir insan değilim. Kısa ve öz konuşurum. Edebiyatı da beceremem!" dedi. Adem ise değerlendirme yaparken, "Artık benim burama geldi! Defalarca uyardım Sabriye'yi. Çok fazla diyalog kurmama kararı aldım." sözlerini sarf etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler