MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Atakan'dan Ahmet Kaya sürprizi

Survivor birleşme partisinde Söyle Bakalım yarışmasında 'Nereden Bileceksiniz' şarkısını seslendiren Atakan, jüriden 15 puan toplamayı başardı.

Avatar Atakan 'Nereden Bileceksiniz'
Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı birleşme partisine özel olarak düzenlenen 'Söyle Bakalım' adlı ses yarışmasında hünerlerini sergiledi. Avatar Atakan Ahmet Kaya'dan 'Nereden Bileceksiniz' şarkısını söyleyince herkes duygusal anlar yaşadı.

ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?
Seda Bakan, Esat Yontunç ve Oğuzhan Koç'un jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada Survivor yarışmacıları performans sergiledi. Efecan Dianzenza'nın normal yaşantısında da şarkıcı olması nedeniyle katılmadığı yarışmada 11 isim performans sergiledi. İlk performansların ardından ilk üçe giren Gizem Memiç, Yunus Günçe ve Serkay Tütüncü ikinci kez sahneye çıktı. Final oylamasında ise jüri üyelerinin oyları ile Gizem Memiç şampiyonluğu alan isim oldu. Survivor şarkı yarışması birincisi olan Gizem Memiç, gelecek sezon Survivor birleşme partisine istediği bir arkadaşı ile gelerek bir hafta tatil yapma şansı kazandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler