MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da haftanın iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor 2016'da elenen son isim Efecan oldu. SMS oylamasında Serkay'dan daha az oy alan Efecan, elendiğine inanamadığını söyledi.
-
İşte Efecan'ın adaya veda etmeden önceki son sözleri:
"Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs'taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek"
-
Televizyonda reytinglerde üst sıralara kadar çıkan Survivor, sosyal medyada da oldukça sıkı takip ediliyor. Bunun bir örneği, geçtiğimiz haftalarda yapılan NBA maçını izleme ödülü ile yaşanmıştı. Kazanan takım, o akşam NBA maçını izlemeye gidecekti. Fakat Survivor ödül oyunu ekranlara gelmeden önce oynanan NBA maçını taraftarların arasında izleyen Survivor yarışmacıları, dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı ve ödül oyununu kimin kazandığı bir gün önceden belli olmuştu. İşte bu vakanın aynısı dün akşam gösterilen ödül oyunu için de gerçekleşti. Beyonce konseri ödüllü oyunu kazanan gönüllüler takımı olduğu aşağıdaki fotoğraf ile ortaya çıktı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler