MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da kim elenecek?

Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Yattara'nın kararıyla ikinci eleme adayı Yunus oldu.

Survivor'da elemeye kalan Atakan'ın ardından dün gece de elenecek ismin kim olacağı merak konusydu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Yunus ve Atakan Ünlüler takımından eleme için çıkan isimler oldu.

-

Atakan kendi isminin çıkmasından tedirgin olmadığını belirterek ünlüler takımının diğer üyelerinden korkmadığını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımını bu hafta stresli bir ada konseyi bekliyor. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmadan önce takımın içinden bir kişinin ismi daha yazılacak.

Survivor ada konseyinde Nagihan, Atakan ve Ezgi ciddi bir tartışma yaşadı. Ezgi, Nagihan'ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyledi ve tartışma başladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı isim söyleme öncesinde gergin anlar yaşadı. Atakan oyun alanında sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirirken, Nagihan moralinin çok bozuk olduğunu ve Atakan'ın moralini bozacak sözler söylediğini dile getirdi.

-

Elemede diğer iki adayın ismi ise Survivor'ın yeni bölümünde belli olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler