MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Nagihan gözyaşlarını tutamadı

Survivor'da önceki akşam kaybedilen dokunulmazlığın ardından elemeye çıkan üçüncü isim olan Nagihan, en kötü gününü yaşadığını söyledi.

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler ikinci kez Dokunulmazlığı kazanarak kendilerini garantiye almış oldular. İlk konseyde Ünlüler takımından Yattara ve Semih eleme potasına girmişti. Bu son yenilgiyle bir isim daha çıkarmak zorunda kalan Ünlüler de son eleme adayı Nagihan oldu.

İki dokunulmazlığı kaybederek konseye 3 isim çıkarmak zorunda kalan Ünlülerde son eleme adayı olarak potaya giren Nagihan, Survivor'daki en kötü gününü yaşadığını söyledi. Uzun süre sonra ilk kez eleme adayı olarak potaya giren ve konseyde konuşurken oldukça zorlanan Nagihan, gözyaşlarını tutamadı.

İŞTE NAGİHAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI:
-Çok üzgünüm Acun bey. En kötü günüm diyebilirim. Çünkü bugünki dokunulmazlık oyunu bizim için çok kritikti. Kıbrıs'a sayılı günler kala bu dokunulmazlık oyununu kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Kendi adıma da çok üzgünüm çünkü bugün dokunulmazlık oyununu kazanmış olsaydık hem kendimi potadan kurtaracaktım hem de karşı takımdan 2 kişiyi potaya koymuş olacaktık.

-Ama tüm çabama rağmen beceremedim parkura önde gelmeme reğmen. Atışlarda isabeti bir türlü tutturamadım. Keşke elemeye çıkan şu üçlünün kıbrısta birbirini eliyor olmasını isterdim. Hedefimiz hayalimiz oydu. Benim çok çok büyük hedeflerim, hayallerim vardı.Ama bugün burada olmaktan çok büyük rahatsızlık duyuyorum. Yıllarca ben ülkemi temsil ettim. Son 4 aydır da burada Türk kadınının gücünü ve Türk halkını temsil ettiğimi düşünüyorum.

-Burası benim için çok büyük bir fırsattı. İyi değerlendiremedim. Çünkü 1 yaşında kızım var. Hiçbir anne 1 yaşındaki kızını bırakıp da böyle zorlu bir mücadeleye girmek istemez. Yanından dahi geçmek istemez. Belki Türk halkı, benim durumumu düşünenler nasıl çılgın bir kız, nasıl cesaret, nasıl bir akıl diye herşeyimi düşünüyorlardır. Ama ben bir anne olarak kızıma yapmam gereken en büyük fırsatı değerlendirip buraya geldim.

-Ve kızımdan ayrılırken kendime şu sözü verdim. Sonuna kadar gideceğim. Ve döndüğümde kızımdan ayrı kaldığım zamanı fazlasıyla telafi edeceğim. Ve keşke demeyeceğim. Bir sonla dönmek istedim. Kendime bu sözü vererek çıktım.

-Şu an çok güçlü rakiplerim var. Semih ve Yattara. Gitmeyi hiç istemiyorum. Buraya çok alıştım. Burası da benim ailem gibi. Hepinizi çok seviyorum. Zaten ben buraya gelmeden önce burayı rüyamda görmüştüm. Her şey benim için dejavu. Birbir hepsini yaşıyorum zaten. Kendime yakışanı yapmak istiyorum. Önce Allah'a sonra Türk halkına kendimi teslim ediyorum.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler