MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da ünlüler rüya gibi bir ödülle buluştular

Survivor'da dün akşam ekrana gelen ödül oyununda Gönüllüler takımını yenen Ünlüler takımı rüya gibi bir ödüle kavuştular. İşte o anlar...

Ünlüler takımı hem masaj, hem duş, hem de saç ve cilt bakımı yapıp, sonrasında da yemek masasına oturdu. Patates kızartması ve et yiyen ünlüler takımının görüntüsü görülmeye değerdi.

ÜNLÜLER FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Survivor 22 Nisan 2016 ödül oyununa Ünlüler takımı fırtına gibi başladı. Nagihan, Yunus Günçe, Ezgi ve Yattara ile 4-0 öne geçmeyi başaran Ünlüler takımı daha sonra yine Yunus Günçe, Ezgi ve Nagihan ile 7-0 gibi ezici bir skora ulaşmayı başardı.

GÖNÜLLÜLER GERİ DÖNME ÇABASINDA

Ödül oyunu başından beri şanssızlık yaşayan Gönüllüler takımı topları bir türlü potaya sokamıyordu. Ancak sonrasında Efecan Semih'e karşı bir sayı alarak durumu 7-1'e getirdi. Nagihan skoru tekrar 8-1'e getirdi. Ancak daha sonra Gönüllüler takımı sayılar kazanmayı başardı ve Serkay, İbrahim ve Gizem Memiç'in aldığı sayılarla skoru 9-5'e getirmeyi başardı

NAGİHAN'DAN FİNAL SAYISI

Survivor 2016'nın başından beri tüm oyunlarda final sayılarını seven Nagihan'a, bir kez daha final yapma fırsatı doğdu. Nagihan 22 Nisan ödül oyunun son etabında Damla ile karşılaştı ve hem parkuru önde tamamladı hem de topları 2'de 2 yaparak potaya sokup ödülü ünlülere getirdi. Survivor 2016 22 Nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı Ünlüler oldu. Ünlüler çamurlu parkurda Gönüllüler'i 10-5 mağlup etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler