MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'dan diskalifiye edilen Zafer, Semih Öztürk'ün ailesinden özür diledi

Survivor Panorama'nın dün yayınlanan programına konuk olan Zafer, adada büyük bir tartışma yaşadığı Semih'in ailesinden özür diledi. İşte o anlar...

Zafer Mete, Semih Öztürk ile girdiği tartışma sonucu Survivor'dan diskalifiye edilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor-Panorama programına katılan Acun Ilıcalı Zafer ile ilgili şunları söylemişti:

Zafer'in elenmesinin ardından üzüldüğünü belirten Acun Ilıcalı, yaşanan olaydan bir gün önce iddialaşıp penaltı çekişmiştik. Zafer sempatik bir çocuk benimde en sevdiğim yarışmacılardan biriydi. Bu seneki yarışmada sevdiğim 3 isimden biriydi. Şimdi elendiği için rahatça söylebilirim. Ayrıca burada sevip sevmeme söz konusu değil, yarışmacılar bir hata yapıyorsa gözünün yaşına bakmamız mümkün değil.

PEKİ BİRLEŞME PARTİSİ NASIL OLACAK?

Birleşme partisi için Acun Ilıcalı çok sevilen bir rapçiyi programa dahil edeceğini açıkladı. Bugüne kadar olmamış bir parti olacak. Şarkı yarışması yapacağız. Birleşme partisinde bütün yarışmacılar bir gün öncesinden ders alıp şarkı söyleyecek. Jüri olarak Oğuzhan Koç, Seda Bakan, Esat Yontuç olacak. Yarışmacılar bir gün önce prova yapacak ve birleşme partisinde harika bir ekstra yarışmaya ortaya çıkacak. 3 Adam birleşme partisinde yer alacak. Birleşme partisi 1 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler