MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'ın başarılı yarışmacısı Nagihan Mynet'e konuştu

Survivor 2016'nın en başarılı yarışmacısı Nagihan Karadere, Mynet magazin okuyucuları için yarışmaya katılma sürecinden özel dünyasına, sporcu geçmişinden Milli Takım kampında kaçamak günlerine kadar birçok konuda özel açıklamalarda bulundu.

Göksel CAN / Mynet magazin

Ünlüler takımında yarışan ve bireysel performansta 2016'nın en başaralı ismi olan Nagihan, ''Daha önce de bazı sporcular yarışmıştı. Survivor'ı izlerken hamileydim. Kendimi yarışma sırasında atıyordum sağa sola. Eşim de 'yapma çocuk düşecek' diye beni takip ediyordu. O kadar heyecanlı bir yarışma ki ben de katılmaya karar verdim. Tanıdıklar sayesinde başvuru yapıldı. Kısa bir süre sonra kabul edildim'' dedi.


Survivor'da gergin anların da olduğunu belirten Nagihan, Tuğba Özay'a 'Kıskanıyorsun kızım' deyip gerginliğe ve kavgaya sebep olan konuşma için de; ''Tuğba Özay sürekli sen parkurda iyisin diyordu. Sanki ada yaşantısında hiç bir şey yapmıyormuşum gibi. Bir gün yine sen parkurda iyisin deyince 'kıskanıyorsun kızım ' dedim. Tartışmamız bayağı uzun sürdü. Tuğba Özay'ın beni kıskandığını şu an düşünmüyorum'' diye konuştu..

Survivor'a katılmadan önce adada yarışanlara kamera arkasında yemek verildiğini düşünen Milli sporcu, ''Ancak hiç de göründüğü gibi değilmiş. İlk gün adaya geldik bekliyorum ki sandviç, büsküvi ve atıştırmalık bir şey bekliyorum. Ne gelen var ne de giden. Ertesi gün oldu bizimle ilgilenen kişiye gittim. 'Ağabeycim bize yiyecek bir şey gelmeyecek mi?' dedim. 'Bekle gelir dedi' 2-3 gün daha geçti. Sandviç hala gelmeyince ''Yiyecek hala gelmedi' dedim. Bana 'Sana demediler mi yemek olmayacağı?'' Ben de Acun Bey toplantı yapmıştı ve toplantıda ''Kimse ölmeyecek' demişti dedi. Ölmeyecek dendiği için gelir yemek zannettim. Meğerse o ödül oyunuymuş.. Ödül oyunu da ilk başta baraka olta vb. olduğu için bayağı zorlandım ilk haftalar'' şeklinde konuştu.

Balkan şampiyonu olan ve Olimpiyatlarda da ülkemizi temsil eden Nagihan Afrikalı sporcuların Türkiye adına yarışmasına da çok tepkili. Konuyla ilgili olarak, ''Yarışmadan döndüm. Avrupa Atletizm şampiyonası var. Sosyal medyadan bir gördüm Yasemin Can dereceyle şampiyon olmuş.. Allah kim bu dedim kendi kendime.. Sonra bir baktım devşirme...Afrikalı bir vatandaş. Atletizm sporcuların %70'i devşirme. Devşirme sporcular rekor da kırsa madalya da alsa mutlu olmuyorum. Devşirme sporculara karşıyım. Türk sporcuların önünü kestiğini düşünüyorum. '' dedi.

DEMET AKALIN'A SESLENDİ

Sporcu iken disiplinli hayatı olduğunu belirten Nagihan, ''Ara ara Milli Takım kamplarından kaçıp gece kulüplerine gidiyordum. Demet Akalın'ı çok beğeniyorum. Enerjisi yüksek bir kadın. Her şarkısını çok seviyorum. Araba ödülü kazandım Survivor'da. Demet Akalın'ı rahatsız edeceğim. Kendisiyle 3-5 tur atacağız Bebek'te.. Zaten Demet Hanım da sosyal medyada 'ilk benzini ben dolduracağım' demişti'' dedi.

4 kardeş olduklarını belirten ünlü yarışmacı ''2 ağabeyim bir de erkek kardeşim vardı. Onların arasında erkek Fatma gibi yetiştim. sokakta onlarla maç yapardık. Spor hayatına başlamam ise çok tuhaftı. Beden Eğitimi dersinde hocama sporcu olmak istiyorum dedim. Kendisi de bir koş bakalım dedi. Koşmaya başladım. Öğretmen beni unutmuş 2 ders boyunca koşmuşum. Baktım gelen giden yok. 2. ders sonunda koşmayı bıraktım. Gelecek ders öğretmen öğrenince okul takımına girdim. 2. yarışmada il birincisi oldum. Ve profesyonel spora başladım'' dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler